Accountmanager Rundvee

Ben jij die energieke, initiatiefrijke collega die het leuk vind om commerciële resultaten te boeken?

Als Accountmanager Rundvee ben je onderdeel van ons sales team, bestaande uit zo'n 90 collega's in de binnen- en buitendienst. We hebben de salesafdelingen verdeeld in drie verschillende dierdivisies (varkens, rundvee en pluimvee). Binnen ons jonge en energieke team heeft elke Accountmanager Binnendienst zijn eigen specialisatie en werkgebied, daarmee kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn!

Schrik trouwens niet van het woordje "agrarisch" of "veehouder". We kunnen je heel veel leren en doen dat dan ook graag. Daarvoor hebben we zelfs een speciale inspiratieruimte ingericht waar coachingssessies op het gebied van kennis en kunde vaste prik zijn!

Wat als antibiotica niet meer werkt?

Wij zorgen ervoor dat deze vraag geen waarheid wordt! Ons doel is namelijk een wereld zonder AMR. Nu hoor ik je denken: Wat is AMR? Dat hebben we hier piekfijn voor je uitgelegd.  Wij zijn The Schippers Group, een familiebedrijf opgericht in 1966. Onze producten en diensten zijn erop gericht om met hygiëne management een gezonde leefomgeving voor dieren te creëren. Hierdoor worden dieren minder snel ziek. Ons motto is namelijk “voorkomen is beter dan genezen”. Dit doen we met ruim 500 collega’s in meer dan 40 landen, met een gloednieuw hoofdkantoor in Hapert. Zoek jij een bedrijf met impact? Welkom bij The Schippers Group!

Delen via:

Miranda Schippers

HR Business Partner
 • Het actief telefonisch benaderen van zowel bestaande- als nieuwe klanten. Daarbij zal je af en toe de baan op gaan om klanten daadwerkelijk te bezoeken.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw eigen groep klanten en bouwt met hen een duurzame relatie op.
 • Samen met de klant monitor je de voortgang op het bedrijf. Je biedt passend advies bij vragen, maar durft ook kritisch te zijn en wijst de klant pro-actief op problemen.
 • Om dat te kunnen doen werk je hard aan je kennis. Dat kan via onze E-learning, maar zeker ook via demo’s in onze eigen proefstallen.
 • Natuurlijk draait de functie om verkoop. Reken er dus op dat je van ons scherpe, maar reële, bonusdoelstellingen meekrijgt.

Kortom: volop variatie en veel klantcontact!

 • Je bent resultaatgericht, commercieel en proactief. Je krijgt een kick van doelen behalen!
 • Affiniteit met de sector.
 • Je bent scherp en kritisch. Zowel op je eigen presteren als op de manier van werken van de klant.
 • Woonachtig in de regio.
 • Je bent communicatief sterk en in staat om commerciële kansen te creëren.
 • Een proactieve ‘hands on’ mentaliteit hebt. Je bent niet bang om in het diepe te springen.
 • Wanneer je de Franse taal beheerst is dit erg fijn!
 • The Schippers Group is een jong, dynamisch bedrijf met potentie en een ongekend goede werksfeer. Verder heb je zekerheid en continuïteit binnen een organisatie met een bewezen verleden en kansrijke toekomst.
 • Als Accountmanager Rundvee heb je een veelzijdige, uitdagende en zelfstandige baan. Daarnaast is er volop ruimte voor groei en ontwikkeling in een internationale werkomgeving.
 • Voor deze functie kun je een salaris verwachten tussen de €2.000,- en €3.500,- per maand. Verder is er ook een bonusregeling van toepassing van maximaal 20% van het jaarsalaris.
 • Wij geloven er in dat ieder individueel persoon andere behoeften heeft, vandaar dat je bij ons zelf mag kiezen welke extra arbeidsvoorwaarden bij jou passen zoals vakantiedagen aankopen of verkopen, arbeidstijdverkorting (ATV), pensioen aanvullen met eigen bijdrage, reiskostenvergoeding uitruilen, vakantiegeld op een ander moment uitbetalen en/of een (elektrische) fiets van de zaak.
 • Daarnaast kom je te werken in ons goednieuwe hoofdkantoor met o.a. bedrijfsrestaurant, squashbaan, fitness en een eigen café waar de vrijdagmiddag borrels georganiseerd worden. Verder organiseert onze personeelsvereniging (De Pigbrothers) iedere maand leuke, diverse activiteiten zodat collega’s elkaar ook buiten het werk leren kennen!

De sollicitatieprocedure

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Locatie: Pelt, Limburg, België

Delen via:

Miranda Schippers

HR Business Partner

Meer vacatures

Ontdek hier software uitdagingen die je nergens anders tegenkomt als Senior Software Engineer!
Gaat jouw hart sneller kloppen van Web optimalisatie en User Acceptance Testing (UAT)?
Accepted file types: jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. file size: 256 MB.
Accepted file types: jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. file size: 256 MB.