Technieker

Word jij degene die ons machinepark draaiende houdt?

Wij zijn voor onze productiefaciliteit SLS Lommel namelijk op zoek naar iemand die aan de slag gaat als Technieker. SLS is verantwoordelijk voor de productie van diverse poeders, vloeistoffen en zuren. Allemaal producten die professionele veehouders worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan reinigings- en desinfectiemiddelen, droogpoeders voor in hokken of zuren die worden toegevoegd aan het voer. Daarvoor hebben we diverse menglijnen, afvullijnen verpakkingslijnen in bedrijf. Jij verzorgt het onderhoud van deze machines en doet de nodige reparaties wanneer er storingen zijn.

 

Technieker

The Schippers Group

“Zonder antibiotica”, daar maken wij ons met zo’n 500 collega’s wereldwijd sterk voor in de agrarische sector. Samen met onze klanten zetten we namelijk alles op alles om met optimale hygiëne te voorkomen dat dieren ziek worden. We zijn actief in meer dan 40 landen en hebben locaties in 12 van deze landen. Je vindt het hoofdkantoor in Hapert (juist over de grens in Nederland) en onze productiefaciliteit SLS in Lommel. Het is onze overtuiging dat we met onze visie en producten dé toekomst van onze sector in handen hebben. We zijn ambitieuzer dan ooit en stellen alles in het werk om onze klanten nog beter van dienst te zijn. En dat doen we natuurlijk graag met collega’s die goed bij ons passen!

Delen via:

Technieker

Martijn Michiels

HR Business Partner

Je gaat werken in een team van zo’n 20 medewerkers. Daarvan werken er ongeveer 5 op kantoor of in het laboratorium en 15 zijn voornamelijk in de hal te vinden. We werken met drie verschillende productielijnen, waarbij het bijbehorende machinepark jouw verantwoordelijkheid is. We groeien snel en hebben een modern machinepark waar je helemaal je ei in kwijt kan. Dat betekent het installeren van nieuwe machines, verrichten van onderhoud bij bestaande machines en het verzorgen van reparaties bij storingen. Je werkt nauw samen met de machinebouwers op basis van heldere afspraken en budgetten.

 

Jij bent:

  • Een aanpakker die zelfstandig kan werken en initiatief neemt.
  • Leergierig en beschikt over uitgebreide technische kennis.
  • Gestructureerd en accuraat. Een klein foutje kan veel impact hebben.
  • Communicatief sterk. Je hebt namelijk met veel interne en externe partijen te maken.
  • De mogelijkheid om je op het gebied van techniek echt te ontwikkelen.
  • Je maakt deel uit van een zeer gedreven, gezellig team.
  • Een open en informele bedrijfscultuur met aandacht voor jou als persoon.
  • Een mooi salaris met arbeidsvoorwaarden conform PC116.

Delen via:

Technieker

Martijn Michiels

HR Business Partner

Meer vacatures

Een mooie uitdaging binnen een sector die volop in beweging is!
Een mooie uitdaging binnen een sector die volop in beweging is!
Bent u die energieke, initiatiefrijke collega die het leuk vind om commerciële resultaten te boeken?
Accepted file types: jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. file size: 50 MB.